Werkwijze

Inhoudelijk bezig zijn, mijn kennis en ervaring te kunnen delen met mensen die passie hebben voor wat zij doen en hen verder helpen drijven mij in mijn werk en privé. Ik combineer mijn commerciële marketingachtergrond in het bedrijfsleven met ervaring in diverse not-for-profit sectoren (cultuur, (speciaal) onderwijs, gehandicaptensport, zorg en welzijn).

Ik adviseer en help organisaties bij het opstellen, uitvoeren en evalueren van projectplannen, fondsenwerving  en verbreden van de financieringsmix . Daarnaast bij vraagstukken rond ondernemerschap, strategie- en organisatieontwikkeling, het ontwikkelen van strategische partnerships, positionering, het betrekken van de omgeving en vrijwilligersmanagement.  Met het delen van mijn kennis en ervaring zorg ik ervoor dat een organisatie zelf met geleerde vaardigheden aan de slag kan en stappen kan maken.

Mijn aanpak is zeer praktisch en doelgericht. Door mijn kennis en jarenlange ervaring kom ik snel tot concrete resultaten. Met het delen van mijn kennis, ervaring en netwerk zorg ik ervoor dat een organisatie zelf met geleerde vaardigheden aan de slag kan en stappen kan maken. Desgewenst help ik met de uitvoering.

Bel (06 22286140)  of mail (info@marketing2action.nl) me voor meer informatie.

 

Reacties zijn gesloten.