Voor wie

Ik werk graag voor organisaties die de wereld een beetje mooier maken. Dit kunnen scholen zijn, organisaties  actief in zorg & welzijn en gehandicaptensport, culturele instellingen, sportverenigingen etc. Maar ook sociale ondernemers die met hun projecten een positieve  bijdrage willen leveren aan de maatschappij, gericht zijn op samenwerking en graag het verschil willen maken.

Inhoudelijk bezig zijn, mijn kennis en ervaring te kunnen delen met mensen die passie hebben voor wat zij doen en hen verder helpen drijven mij in mijn werk en privé. Ik combineer mijn commerciële marketingachtergrond in het bedrijfsleven met ervaring in diverse not-for-profit sectoren (cultuur, (speciaal) onderwijs, gehandicaptensport, zorg en welzijn).

Ik adviseer en help organisaties bij het opstellen, uitvoeren en evalueren van projectplannen, fondsenwerving  en verbreden van de financieringsmix . Daarnaast bij vraagstukken rond ondernemerschap, strategie- en organisatieontwikkeling, het ontwikkelen van strategische partnerships, positionering, het betrekken van de omgeving en vrijwilligersmanagement.  Met het delen van mijn kennis en ervaring zorg ik ervoor dat een organisatie zelf met geleerde vaardigheden aan de slag kan en stappen kan maken.

Mijn aanpak is zeer praktisch en doelgericht. Door mijn kennis en jarenlange ervaring kom ik snel tot concrete resultaten. Met het delen van mijn kennis, ervaring en netwerk zorg ik ervoor dat een organisatie zelf met geleerde vaardigheden aan de slag kan en stappen kan maken. Desgewenst help ik met de uitvoering.

Nieuwsgierig wat ik kan betekenen?
Bel 06 22286140 of mail marjoleinvanweegen@gmail.com

“Marjolein heeft het bestuur van het Purmerends Museum gedurende 1 1/2 jaar op uitstekende, professionele wijze begeleid bij het maken van een nieuw businessplan. Niet alleen met kennis van processen maar ook met inhoudelijke kennis heeft zij ons bijgestaan in het stellen van prioriteiten, het beschrijven van ambities en realistische doelstellingen. Zij wist ons steeds opnieuw uit te dagen om grenzen te verleggen en soms iets gas terug te nemen. Wij zijn klaar voor de toekomst en bevelen Marjolein van harte bij u aan om ook u verder op weg te helpen en te adviseren en begeleiden”. Rina van Rooij, voorzitter bestuur Museum Purmerend.

Reacties zijn gesloten.