Advies en coaching

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om maatschappelijk gedreven ondernemers, stichtingen en verenigingen te begeleiden met hun business model, positionering, project -en fondsenwervingplannen, relatieontwikkeling.

Mijn werkwijze is laagdrempelig en kent een zeer praktische insteek met de bedoeling snel tot actie stappen te komen en niet te blijven steken in het maken van plannen. Ik deel graag mijn kennis, ervaring en netwerk. Verbinding en samenwerking staan voor mij centraal.

“Marjolein heeft het Surf Project begeleid vanuit het programma Verenigingsondersteuning van Rabobank/NOC NSF. Wat een kennis heeft Marjolein in huis. Onze hulpvraag werd professioneel behandeld en meer. Na vier interessante sessies boordevol discussies, info, kennis en relevante tips over onze organisatiestructuur en structurele geldstromen willen we niks liever dan een verlenging van het traject. In de afgelopen maanden heb ik Marjolein leren kennen als een empathische, intelligente en enthousiaste adviseur. Ze maakt zich de organisatie waar ze mee werkt snel eigen en wij hadden direct het gevoel dat ze een betrokken en gemotiveerd teamlid was. Ze heeft een sterke drijfveer om non profits te ondersteunen bij het professionaliseren en het Surf Project heeft ze in korte tijd een grote stap voorwaarts geholpen in de ontwikkeling”, Suzanne van den Broek, oprichter Stichting Surfproject.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 8 = zeventien