Diensten

Ik begeleid sociaal bewogen ondernemers, maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen bij vraagstukken over organisatie, fondsenwerving, positionering en vrijwilligersmanagement.

Met mijn uitgebreide marketingervaring in verschillende bedrijven en studies in de profit en not for profit  in combinatie met een pragmatische en resultaatgerichte benadering kom ik snel to the point.
Ik vertaal samen met de organisatie wensen en behoeftes in een solide plan en help desgewenst met de uitvoering. Ook bied ik ondersteuning en coaching bij het uitwerken van projectplannen, activaties en fondsenaanvragen.

Voorbeelden:
– business canvas model om je positionering, toegevoegde waarde, doelgroepen vast te stellen
– projectplan t.b.v. fondsenwerving
– fondsenlijst en fondsenaanvragen

Als senior associate ben ik betrokken bij Charistar, een samenwerkingsverband van ‘missie-gedreven’ associates en experts, die zelfstandig en soms gezamenlijk in wisselende samenstellingen opdrachten uitvoeren voor organisaties in het maatschappelijk domein, cultuur, sport, onderwijs zorg, welzijn en goede doelen. Het gaat altijd om opdrachten met een maatschappelijke impact. Charistar is een van de partners in het trainings- en coachingsprogramma voor de culturele sector  Wijzer Werven,

Reacties zijn gesloten.